OPEN HOUSE

Extension-internal-2.jpg
 

Renovation and extension of a large Victorian villa in the Putney Conservation Area

Completed

The design of this family home was based around the reconfiguration and extension the Victorian villa to refocus the use on family life. The extension was designed with with the intention of opening up everyday life to the large garden which was previously underused. The layout now provides a mixture of interconnected family spaces ideal for each member of the family. A refined material palette lets the original bones of the building shine, whilst carefully chosen pieces of furniture and artwork compliment both the new and old.

 

Architect: Flower Michelin
Structural Engineer: Terence Fidler Partnership
Contractor: GHG Contracts
Local Authority: Wandsworth
Conservation Area: Landford Road

Extension-external-1.jpg
Extension-internal-5.jpg
 
 
Internal-view-through-existing-house.jpg
 
 
White-chair.jpg
 
 
Extension-internal-1.jpg
 
20180306-ErpinghamRd-064.jpg